Kort om magnesiumtillskott

Behovet av Magnesiumtillskott ökar

I en allt stressigare vardag blir magnesiumtillskottet allt viktigare. Upplever du att det är stressigt och att tiden har svårt att räcka till både till jobb, träning, barn och fritid? Då är ett magnesiumtillskott något för dig. Magnesiumtillskott hjälper kroppens celler att reparera sig och magnesiumet hjälper dig att slappna av under natten.

Ta ditt magnesiumtillskott innan läggdags för att göra det bästa för din kropp och för att orka med så mycket som möjligt nästa dag!

För mer information om forskningen kring magnesiumtillskottens behov finns detta att läsa: http://kurera.se/forskare-magnesium-raddar-liv/

Utdrag från ovanstående länkade artikeln:

Fakta Visste du att… magnesiumcitrat är det magnesium som är mest lättupptagligt för kroppen. Det är biokompatibelt och snabbverkande. Biokompatibelt innebär att kroppen inte försöker stöta bort det. Magnesium Diasporal med magnesiumcitrat Ett tillskott av magnesium har normalt sett inga negativa effekter, en del erfar att de får lite diarré när de överskrider 500 mg magnesium per dag. Det finns olika typer av magnesium i tillskott, men magnesiumcitrat verkar vara den form som kroppen kan tillgodogöra sig bäst. Magnesium Diasporal innehåller magnesiumcitrat som är biokompatibelt och snabbverkande.

Biokompatibelt innebär att kroppen inte försöker stöta bort det. Symptom vid brist Brist på magnesium har satts i samband med ökad risk för migrän, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2, högt blodtryck och benskörhet. Men då magnesium till stor del finns inne i cellerna så är det svårt att upptäcka en mindre magnesiumbrist via blodprov. Har man en svårare brist går det att diagnosticera. Vätskedrivande mediciner, höga blodsockervärden, högt alkohol- eller läskintag och troligtvis långvarig och negativ stress kan göra att man har brist på magnesium.

Tips på ett magnesiumcitrat från välkända WNT:

Magnesium Citrat innehåller hela 250 mg magnesiumcitrat för bästa funktion och upptag.
108:- / st
  • Magnesiumcitrat bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Magnesiumcitrat bidrar till nervsystemets normala funktion
  • Magnesiumcitrat bidrar till att bibehålla normal benstomme och normala tänder

Kort information om WNT

WNT – World Nutrition Technologies – erbjuder ett brett sortiment av sporttillskott för alla som tränar. Deras ambition är att ge kunder möjlighet att förbättra sina träningsresultat och samtidigt bidra till en hälsosammare livsstil. Bakom varumärket ligger mångårig erfarenhet och forskning från de främsta experterna i både USA och Europa. Alla WNTs tillskott är tillverkade i moderna och högteknologiska fabriker som är certifierade för livsmedels- och kosttillskottstillverkning. Alla produkter är dopningsfria och helt säkra att använda för både motionär och elitidrottare.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

No comments yet.

Kommentera